Teknoloji

OnePlus Nord 2T Dimensity 1300 ve 80W şarjla gelecek

oneplus nord 2 2t
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus Nord 2 için yakında Nord 2T adını taşıyan bir takipçi gelebilir. Akıllı telefonun kalbinde henüz resmiyet kazanmayan MediaTek Dimensity 1300 işlemcinin bulunacağı söyleniyor. Tıpkı OnePlus 10 Pro’da olduğu gibi, Nord 2T’de de 80W hızlı şarj desteğinin mevcut olacağı söylentiler arasında yer alıyor.

Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4500 mAh kapasiteli pilin vermesi bekleniyor. Nord 2’de olduğu gibi, 2T’de de 6.43 inç büyüklüğünde 90 Hz ekranın olacağı söyleniyor. Kamera tarafında ise 50 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel sensör eşlik edecek.

Nord 2T’nin önümüzdeki ay resmiyet kazanacağı söyleniyor. Ancak bu konuda henüz ortada somut detayların bulunmadığını belirtmekte fayda var.

OnePlus Nord 2T dışında başka bir modeli daha kullanıcıların karşısına çıkarabilir. Nord CE2 5G adını taşıyan bu modelin resmiyet kazanması için 11 Şubat tarihi işaret ediliyor. Nord CE2 5G’nin teknik özellikleri ve tasarımı itibarıyla Oppo Reno 7 SE 5G’ye benzemesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER