Teknoloji

OnePlus Nord CE2 5G’nin çıkış tarihi için somut ipucu

oneplus nord ce2 5g

OnePlus Nord CE2 5G hakkında çıkan haberlerde telefonun önümüzdeki ay resmiyet kazanabileceği belirtilmişti. Duyumcu Max Jambor’un yeni paylaşımına göre, Nord CE2 5G 11 Şubat’ta resmiyet kazanacak.

Jambor, Nord CE2 5G’nin kamera adasını gösteren bir görsel paylaştı. Burada kamera adasında üç sensörün ve LED flaşın bulunacağı görülüyor. Nord CE2 5G’nin kamera adasının Oppo Reno 7 SE 5G’ye benzemesi dikkat çekerken, daha önceki sızıntılar da iki telefon arasındaki benzerlikleri göstermişti.

Nord CE2 5G’nin daha iyi arka kamerası ve hızlı şarj desteğiyle Oppo Reno 7 SE 5G’den ayrılacağı söyleniyor. 3.5 mm. kulaklık jakı da telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Reno 7 SE 5G’de şarj hızı 33W. Nord CE2 5G’de hızın 65W seviyesine çıkması bekleniyor. 48 megapiksel kameranın yerini 64 megapiksel kameranın alması da beklentiler arasında yer alıyor. 2 megapiksel makro kameranın ise değişmesi beklenmiyor.

OnePlus Nord CE2 5G hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak 11 Şubat’a kadar telefonla ilgili yeni detayların ortaya çıkması da sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER