Teknoloji

OnePlus Nord 2T 5G böyle görünecek

oneplus nord 3

OnePlus Nord 2T 5G 19 Mayıs’ta resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayım devam ederken yeni telefonuyla ilgili bilgiler paylaşan OnePlus, şimdi de cihazın arka panelini gösteren fotoğrafları yayınladı.

Nord 2T 5G’nin tasarımına ilişkin bir blog yazısı paylaşan OnePlus, telefonun Yeşim Sisi ve Gri Gölge adını taşıyan iki renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacağını açıkladı. Paylaşılan görseller ise telefonun tasarımıyla ilgili sızıntıları doğrular nitelikte.

Arka panelin sol üst köşesindeki kamera modülü hemen göze çarpıyor. Burada lenslerin etrafındaki gümüş halkalar da dikkat çekiyor. OnePlus’ın yeni telefonunda hem arka hem de ön paneli Corning Gorilla Glass 5 cam koruyor.

OnePlus’ın paylaşımında telefonun teknik özellikleri konusunda bilgi verilmiyor. Ancak daha önceki paylaşımlar ve sızıntılar sayesinde bu konu hakkında da fikir edinmek mümkün olmuştu.

oneplus nord 2t 5gBuna göre, Nord 2T 6.43 inç AMOLED ekranla gelecek. Full HD+ çözünürlüklü bu ekranın yenileme hızı 90 Hz olacak. Ekran telefonun parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yapacak. 32 megapiksel ön kamera, 50 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel monokrom sensör de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

OnePlus Nord 2T 5G MediaTek’in Dimensity 1300 işlemcisiyle gelecek. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 80W hızlı şarj desteğine sahip 4500 mAh pil verecek. Akıllı telefonun Avrupa’da 399 avro karşılığında satılacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER