Teknoloji

OnePlus Nord 2 için Pac-Man temalı özel versiyon yolda

oneplus nord 2

OnePlus sınırlı sayıda üretilecek yeni bir telefon üzerinde çalışıyor. Bu telefon bir Nord 2 olacak. OnePlus Pac-Man temalı özel bir Nord 2 modelini kullanıcıların karşına çıkarmaya hazırlanıyor.

OnePlus için özel temalı telefon üretmek alışılmamış bir şey değil. Daha önce Star Wars, Cyberpunk 2077 temalı veya markalar için üretilmiş OnePlus telefonları kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Şirket, Pac-Man tercihiyle yine oyun dünyasından bir seçim yapmış oldu.

Akıllı telefonun izlerine OnePlus Nord için hazırlanan OxygenOS A.11 güncellemesinin kodlarına rastlandı. Bu işaretler Oxygen Updater ekibi tarafından ortaya çıkarıldı. Settings APK dosyasını inceleyen ekip, Pac-Man karakterleri Blinky ve Inky’nin görüldüğü animasyonları fark etti.

Farklı kaynak kodlarında da telefonda verilen görevler 256 dakika içinde tamamlandığında kilidi açılan çıkartmalar görülüyor. Bunun orijinal Pac-Man oyununun son seviyesine yönelik bir referans olduğu düşünülüyor.

Özel üretim Nord 2 ile standart Nord 2 arasında başka farkların bulunacağı da kodlar sayesinde görülüyor. MediaTek Dimensity 1200 işlemcinin yerini Qualcomm Snapdragon 778’in alacağı belirtiliyor. Nord 2’nin Pac-Man versiyonunda standart versiyondan farklı olarak kablosuz şarj desteğinin sunulması bekleniyor.

Pac-Man temalı özel OnePlus Nord 2 hakkında bilinenler henüz bunlarla sınırlı. Telefonun ne zaman tanıtılacağı belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER