Teknoloji

OnePlus Ace 3V’nin tanıtım tarihi için beklenen resmi açıklama geldi

oneplus ace 3v

OnePlus Ace 3V için beklenen net açıklama sonunda geldi. Bu hafta içinde tanıtılacağı daha önce duyurulan telefonun kesin tanıtım tarihi de belli oldu. Ace 3V, 21 Mart’ta Çin’de düzenlenecek etkinlikte resmen gözler önüne çıkacak.

OnePlus tarafından paylaşılan resmi görseller ve videolar da telefon hakkında daha önce bilinenleri doğruluyor. Çift arka kameranın hemen altına halka flaş yerleştirilirken, düz kenarlara sahip telefon da mor renk seçeneğiyle oldukça havalı görünüyor.

Ace 3V’nin Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3 işlemci taşıyan ilk telefon olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu işlemciye eşlik edecek RAM seçeneklerinin 16 GB’a kadar uzanacağı, maksimum depolama alanının da 512 GB olacağı bilinenler arasında yer alıyor. OnePlus’tan verilen bilgiye göre, akıllı telefonun pil performansı da OnePlus 12’den daha iyi olacak. Bunun da 5500 mAh kapasiteli pil ile mümkün olacağı tahmin ediliyor.

OnePlus Ace 3V iki renk seçeneğiyle gelecek

OnePlus tarafından yapılan paylaşımlarda telefon gri ve mor renk seçenekleriyle görülüyor. Her iki seçenekte de arka panel camla kaplanmışa benziyor. Bildirim kızağı da Ace 3V görsellerinde dikkat çeken bir diğer unsur oluyor.

  • oneplus ace 3v
  • oneplus ace 3v

OnePlus Ace 3V, üst kenara yerleştirilmiş 3.5 mm bir kulaklık jakıyla gelecek. Bu jak telefonun üst kenarında yer alıyor. Artık kulaklık jakı bulunan telefonların neslinin tükenmek üzere olduğunu düşününce OnePlus’ın bu tercihinin ilginç olduğu söylenebilir. Alt kenarda ise USB-C girişi, mikrofon ve SIM tepsisi bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER