Teknoloji

OnePlus Ace 3 Pro tamamen yeni bir tasarımla gelebilir

oneplus ace 3 pro

OnePlus Ace 3 Pro yakında tanıtılması beklenen telefonlar arasında yer alıyor. Akıllı telefonun özellikleriyle ilgili sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemciye 16 GB RAM’in eşlik edeceği telefonda depolama alanı seçenekleri 1 TB’a kadar uzanacak. Ünlü duyumcu Digital Chat Station’a göre, Ace 3 Pro yepyeni bir tasarımla gelecek.

Ace 3 Pro, 50 megapiksel çözünürlüklü ana kamerayla gelecek. Burada OnePlus’ın pek çok telefonunda olduğu gibi Sony IMX890 sensörün tercih edileceği söyleniyor. Şirketin telefonda telefoto lense yer vermeyeceği de konuşulanlar arasında yer alıyor.

Akıllı telefonun 1220p çözünürlüklü bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Bu ekranda Ace 3’teki gibi 6.78 inç büyüklüğünde OLED panelin tercih edilmesi muhtemel görünüyor.

OnePlus Ace 3 Pro çok büyük bir pille gelecek

Digital Chat Station’a göre, Ace 3 Pro “çok büyük” bir pille gelecek. Bu da OnePlus’ın telefonda 100W şarj destekli 5500 mAh kapasiteli yer verme ihtimalini kuvvetlendiriyor. Önümüzdeki dönemde yeni sızıntıların gelmesi de sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER