Teknoloji

OnePlus 9RT yakında Çin dışında satışa sunulacak

oneplus 9rt

OnePlus 9RT geçtiğimiz ekim ayında Çin’de gözler önüne çıkmıştı. Akıllı telefon sonunda küresel ölçekte kullanıcılarla buluşuyor. OnePlus’ın Hindistan ofisinin Twitter hesabından Mors alfabesiyle yapılan paylaşımda, “Muhteşemliğin şifresini çözmeye hazır olun. Yakında geliyor. Şifre çözüldüğünde de kodda “OnePlus9RT” yazdığı görülüyor.

OnePlus 9RT’nin kalbinde Qualcomm Snapdragon 888 işlemci bulunuyor. Güçlü soğutma sistemi de telefonun özellikleri arasında yer alıyor. HDR10+ desteğine sahip 6.62 inç AMOLED ekran, sRGB ve DCI-P3 renk gamlarının tamamını kapsıyor. 120 Hz yenileme hızı ve 600 Hz dokunuş örnekleme hızı da telefonun özellikleri arasında bulunuyor.

OnePlus 9RT’de ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX766 sensör üstleniyor. 16 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve makro kamera da sistemi tamamlıyor. Telefonda portre kamera veya optik zum gibi özellikler ise mevcut değil.

OnePlus 9RT Çin’de 3300 yuan (6951 TL) karşılığında satılıyor. Telefonun küresel pazarda ise biraz daha yüksek bir fiyatla yerini alması bekleniyor. OnePlus 9RT’nin Avrupa fiyatının 549 avro (8347 TL) olması öngörülüyor.

İLGİLİ HABERLER