Teknoloji

OnePlus CEO’su OnePlus 9 Pro ile çekilen fotoğrafları paylaştı

oneplus-9-pro-120321

OnePlus 9 Pro, 23 Mart’ta gözler önüne çıkacak. Ancak akıllı telefon şimdiden bir merak uyandırmış durumda. OnePlus tarafından yapılan paylaşımlarda özellikle akıllı telefonun Hasselblad ile birlikte geliştirilen kamerasına odaklanılıyor.

Bu paylaşımların en yenisi OnePlus CEO’su Pete Lau’dan geldi. Lau, Twitter hesabı aracılığıyla OnePlus 9 Pro’yla çekilen iki fotoğraf paylaştı. Bu fotoğraflardan birinin ana, diğerinin ise ultra geniş açılı kamerayla çekildiği belirtilirken; fotoğraflar iki kameranın da aynı derecede güçlü olduğunu gösteriyor.

Pete Lau, daha önce yaptığı bir paylaşımda OnePlus 9 Pro’da ana kamera olarak Sony’nin IMX789 sensörünün kullanılacağını açıklamıştı. Ultra geniş açılı kamerada ise yine Sony tarafından üretilen IMX766 sensör bulunuyor.

IMX789’da çift yerel ISO, tam piksel çok yönlü otomatik odaklama, 4K 120 fps video kaydı, gerçek zamanlı HDR video işleme desteği gibi özellikler mevcut. Geniş açılı kamerada kullanılan IMX766 ise fotoğraflardaki bozulmayı yüzde 20’den yüzde 1’e kadar indiriyor.

23 Mart’a kadar OnePlus 9 Pro ve Hasselblad ile birlikte geliştirilen kamera sistemiyle ilgili yeni detayları duymak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER