Teknoloji

OnePlus 9 için hazırlıklar başladı, telefonun kod adı belli oldu

oneplus 9 lemonade

OnePlus 8T’nin geçtiğimiz hafta resmiyet kazanmasının ardından OnePlus 9 ile ilgili haberlerin çıkması da fazla zaman almadı. Şirketin OnePlus 9’un hazırlıklarına çok daha önceden başladığı malum olsa da, yeni bir sızıntı sayesinde telefona dair biraz daha net bilgiler almak mümkün oluyor.

OnePlus’ın telefonlarına dair isabetli paylaşımlarıyla tanınan Max J.’in verdiği bilgiye göre, OnePlus 9’un şirket içindeki kod adı netleşti. Akıllı telefonun OnePlus’ta “Lemonade” (Limonata) kod adıyla anıldığı belirtildi.

OnePlus ve Lemonade kod adıyla ilgili söylentiler bir süredir etrafta dolaşıyordu. Max J.’in paylaşımıyla birlikte Lemonade isminin OnePlus adına neyi ifade ettiği daha net biçimde anlaşılmış oldu.

OnePlus 9 ile tanışmak için 2021’i beklemek gerekiyor. Ancak Android Central sitesinde yer alan habere göre, Akıllı telefon, selefine kıyasla biraz daha erken resmiyet kazanacak. OnePlus 8 serisi geçtiğimiz nisan ayında tanıtılmıştı. OnePlus 9’un ise mart ayının ortalarında gözler önüne çıkabileceği belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER