Teknoloji

OnePlus 8T’nin tanıtım videoları ilginç bir ipucu veriyor

oneplus 8t

OnePlus 8T, 14 Ekim’de resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım etkinliğine yaklaşık üç haftalık bir zaman olsa da, OnePlus şimdiden yeni telefonuna yönelik heyecanı artırmak için paylaşımlara başladı. Bu paylaşımlardan birisi de 19 saniye uzunluğundaki “Ultra Hiçbir Şeyde Durmaz” başlıklı video oldu.

Söz konusu video, akıllara “OnePlus 8T’nin Ultra versiyonu mu geliyor?” sorusunu getirdi. Şimdiye kadar bu yönde bir iddianın gündeme gelmemiş olması da kafaları biraz daha karıştırdı. Mevcut bilgiler, OnePlus’ın 8T’nin Pro versiyonunu çıkarmayacağı yönündeydi.

OnePlus tarafından paylaşılan diğer videoda ise şirketin marka elçisi olan oyuncu Robert Downey Jr. görünüyor. Bu videonun telefonun 120Hz ekran yenileme hızına yönelik bir gönderme olduğu düşünülüyor. Paylaşımdan somut bir şeyler çıkarmak ise pek kolay değil.

OnePlus 8T’de 6.55 inç büyüklüğünde bir AMOLED ekranın bulunması bekleniyor. 120Hz yenileme hızına sahip bu ekran telefonun 32 megapiksel ön kamerasına da ev sahipliği yapacak. Snapdragon 865 işlemciye 8 GB RAM’in eşlik edeceği söylenirken, dahili depolama alanı seçenekleri 128 ve 256 GB olarak sıralanıyor.

OnePlus 8T, OnePlus 8 ile aynı 48 ve 16 megapiksel kameraları taşıyacak. Ancak bu ikilinin yanına 5 megapiksel makro kameranın ve 2 megapiksel derinlik sensörünün de eklenmesi öngörülüyor. 4500 mAh kapasiteli pil ve 65W Warp Charge hızlı şarj desteği de konuşulan özellikler arasında öne çıkıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER