Manşetler

OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro arasındaki farklar ortaya çıktı

oneplus 7 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus iki haftadan kısa bir süre içinde iki yeni akıllı telefon tanıtacak. Bu iki telefon arasında ilginin aslan payını OnePlus 7 Pro alacak gibi görünüyor. Şimdiye kadar ortaya çıkan sızıntılar ve OnePlus tarafından verilen ipuçları da bu öngörüyü destekliyor. OnePlus’ın Pro modeliyle bir strateji değişikliğine gittiğini düşününce bu durum kulağa çok şaşırtıcı gelmiyor. Ancak herkesin çok pahalı bir telefon istemediği gerçeği, standart OnePlus 7’nin OnePlus için olan önemini artırıyor. İnternete sızan ve OnePlus 7 ile OnePlus 7 Pro’nun özelliklerini yan yana gösteren bir tablo, OnePlus 7’yi tercih edenlerin nelerden feragat edeceğini gösteriyor.

OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro’nun birbirlerine çok benzeyen telefonlar olacağını söylemek çok kolay değil. İki telefonun özellikleri arasındaki farklar, OnePlus’ın Pro için farklı bir isim seçmesinin bile mümkün olduğunu düşündürüyor. Cihazların ortak noktaları olarak ise markaları, işletim sistemi, ekranın altına yerleştirilen parmak izi tarayıcısı 30 watt Warp Charge özelliği öne çıkıyor.

Standart OnePlus 7’de daha küçük ve düz bir ekran bulunacak. Sızan tabloda ekranın büyüklüğü 6.2 inç olarak gösterilse de; tabloyu yayınlayan Android Pure sitesi, ekranın 6.4 inç büyüklüğünde olacağını iddia ediyor. Bu ekranın üzerinde ön kameranın yerleştirildiği bir çentiğin bulunacağı ve telefonun arkasında da iki kameranın yer alacağı belirtiliyor. OnePlus 7’nin 4150 mAh kapasiteli piliyle 4000 mAh kapasiteli pil taşıyacağı söylenen OnePlus 7 Pro’ya üstünlük sağlayacağı da tabloda göze çarpıyor.

OnePlus 7 Pro ise 6.64 inçlik çentiksiz ekranı, üç arka kamerası, özel mekanizmalı ön kamerası ve 5G desteği gibi özelliklerle Huawei ve Samsung gibi şirketlerin amiral gemilerine meydan okumaya hazırlanıyor.

OnePlus 7 Pro ve OnePlus 7 ile resmen tanışmak için 14 Mayıs’ta düzenlenecek etkinliği beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER