Manşetler

OnePlus 7 Pro’nun resmi tanıtım tarihi belli oldu

oneplus 7 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus‘ın OnePlus 7 serisi için iddialı hazırlıklar yürüttüğüne dair haberler son dönemde artmıştı. Özellikle OnePlus 7 Pro modeliyle ilgili sızıntılar, görenlerde heyecan uyandırmıştı. Şirket sonunda OnePlus 7 serisinin resmen göz önüne çıkacağı tarihi de açıkladı. OnePlus 7 serisi, 14 Mayıs’ta New York, Londra ve Bangalore’de eş zamanlı olarak düzenlenecek etkinliklerde resmen tanıtılacak.

OnePlus 7 Pro’nun 5G bağlantı desteğine ve 90 Hz yenileme oranlı bir ekrana sahip olacağına dair haberler bir süre önce gündeme gelmişti. Diğer sızıntılar ise telefonun ön kamerasının özel bir mekanizmayla kasanın içinden çıkacağını göstermişti. Bu sayede ekrana çentik yerleştirmekten kurtulan OnePlus’ın telefonun arkasında ise üç lensli bir kamera modülüne yer vermesi bekleniyor. Kablosuz şarj desteği ise OnePlus 7 Pro’nun en somut eksikliklerinden biri olacağa benziyor.

OnePlus, yeni akıllı telefonlarının tanıtımında da geleneklerine bağlı kalmayı sürdürüyor. Şirket; New York, Londra ve Bangalore’de eş zamanlı olarak düzenleyeceği tanıtım etkinlikleri için de bilet satacak. New York’ta düzenlenecek etkinliğin bilet fiyatı 20 dolar olarak belirlenirken, Londra’daki etkinliğe katılacak olanların 16 pound ödemesi gerekiyor. OnePlus, 16 Mayıs’ta ana vatanı Çin’de de bir tanıtım etkinliği düzenleyecek.

OnePlus 7 Pro etkinliğin yıldızı olacağını şimdiden göstermiş durumda. Etkinlikte telefonlar dışında başka aksesuarların tanıtılıp tanıtılmayacağı şu an için bilinmiyor. Bu soruların cevabını almak için 14 Mayıs’ta Türkiye saatiyle 18:00’da başlayacak etkinliği beklemek gerekiyor. Etkinlik; oneplus.com ve OnePlus’ın Facebook, Twitter ve YouTube kanalları üzerinde de canlı olarak yayınlanacak.

İLGİLİ HABERLER