Teknoloji

OnePlus 7 Pro üç arka kamerayla gelecek

oneplus 7 pro

OnePlus tarafından yapılan bir Twitter paylaşımı, şirketin müstakbel amiral gemisi telefonu OnePlus 7 Pro hakkında önemli bir bilgi veriyor. Söz konusu paylaşımda “Ziller ve düdükler ses çıkarır. Biz telefon yapıyoruz.” şeklinde bir ifade kullanan OnePlus’ın tweet’e yerleştirdiği videoda arkasında üç kamera bulunan bir telefon görülüyor.

Paylaşımda #OnePlus7Pro etiketinin bulunması, üç lensli arka kamera modülünün sadece bu cihazda bulunacağını düşündürüyor. Bu modelde standart OnePlus 7’den farklı olarak 90 Hz yenileme oranına sahip bir ekranın kullanılacağı da söylentiler arasında yer alıyor. Videoda görülen telefon taslağının sızıntılardaki OnePlus 7 Pro’ya benzediği de gözden kaçmıyor.

OnePlus’ın modülde standart, telefoto ve ultra geniş açılı lenslere yer vermesi bekleniyor. Ancak şirketin daha önce gittiği yoldan gitmesi ve bu lenslerden birini derinlik sensörü olarak kullanması da ihtimaller arasında yer alıyor. Akıllı telefon pazarındaki mevcut trendleri düşününce OnePlus’ın standart, telefoto ve ultra geniş açılı lens üçlüsünü tercih etmesi daha mantıklı hamle olarak öne çıkıyor.

OnePlus’ın kamera konusunda yenilikçi bir yaklaşıma sahip olduğunu daha önce göstermişti. Şirket, OnePlus 6 ve OnePlus 6 Pro’da aynı kamera donanımlarını kullanmasına rağmen, OnePlus 6T’de yazılım desteğiyle daha gelişmiş bir deneyim sunmayı başarmıştı. Yine de, kamera alanında rakiplerinin gerisinde kalan OnePlus’ın farkı kapatmak adına neler yapacağı merak ediliyor.

OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro, 14 Mayıs’ta resmi olarak gözler önüne çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER