Teknoloji

OnePlus 7 Pro gerçek bir “amiral gemisi katili” olabilir

oneplus 7 pro

OnePlus, ilk günden bu yana çıkardığı telefonların “amiral gemisi katili” olmasıyla övünüyor. Ancak ikinci ve üçüncü neslin sonrasında şirket üst sınıf modellere daha uygun fiyatlı alternatifler sunmaya başlamıştı. Temel donanımlarda genellikle rakiplerini yakalamakta zorlanmayan OnePlus, fark yaratacak özellikler konusunda ise çeşitli sıkıntılar yaşamıştı. Ancak sızıntılar, OnePlus 7 Pro ile birlikte bu durumun değişeceğini ve şirketin gerçek bir “amiral gemisi katili” çıkaracağını gösteriyor.

OnePlus 7 ailesinin her iki üyesinin de Qualcomm Snapdragon 855 yonga seti taşımasına kesin gözüyle bakılıyor. Bellek seçeneklerinin ise 8 GB’den başlayıp 10 GB’ye uzanması bekleniyor. Ancak bunlar, OnePlus’ın gelecek ay tanıtacağı yeni amiral gemisine dair en az ilgi çekici detaylar olarak tanımlanabilir.

OnePlus 7 Pro’nun arkasında üç lensli bir kamera modülünün bulunacağı söyleniyor. Bu modülde ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü lensin üstlenmesi bekleniyor. 16 megapiksellik ultra geniş açılı lens ve 8 megapiksellik telefoto lensin de kurulumu tamamlayacağı söyleniyor. 8 megapiksellik lensin 3x zum yeteneğine sahip olacağı belirtiliyor.

OnePlus’ın kamera uygulamasını da yeni kamera donanımının yeteneklerinin hakkını verecek şekilde yenilemesi öngörülüyor.

OnePlus 7 Pro sızıntısında en dikkat çekici noktalardan biri de ekranın 90 Hz yenileme oranı. Bu yenileme oranı genellikle akıllı oyun telefonlarında görülüyor. OnePlus 7 Pro hakkındaki sızıntılar, telefonun günlük kullanım ve fotoğrafçılığın yanı sıra oyun deneyimi için de uygun bir cihaz olacağını gösteriyor. Ortaya atılan iddiaların doğru olup olmadığını görmek içinse 14 Mayıs’a kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER