Teknoloji

OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro’yu mayıs ayında bekliyoruz

oneplus 7

Samsung ve Huawei amiral gemisi telefonlarını tanıttı. Sırada onların amiral gemisi telefonlarının “katili” olup olmayacağını göreceğimiz OnePlus ve diğerlerinin telefonları var. Eğer son sızıntılar doğruysa, OnePlus’ın yeni nesil telefonunu görmek için fazla beklemeyeceğiz. OnePlus 7 gelecek ay tanıtılacak.

OnePlus 7’de nelerin olacağını kestirmek çok da zor sayılmaz. Şirket akıllı telefonlarına en üst seviye bileşenleri koyma konusunda tutarlı davranır. Bu nedenle Qualcomm Snapdragon 855 işlemci, 8 ya da 10 GB RAM gibi özellikleri bekleyebiliriz. Tabii ki, muhtemelen Full HD+ ekran çözünürlüğüne de bağlı kalacaktır.

Tabii ki, şeytan ayrıntıda gizlidir. Burada da ayrıntılar tasarım ve ek özelliklerde yatıyor. Bazı dedikodulara göre OnePlus, Vivo ve Oppo gibi kuzenlerinin kullandığı açılır kamera mekanizmasını kullanarak çerçevesiz ve çentiksiz bir ekran tasarımını tercih edecek.

Bunun yanı sıra OnePlus, bu yıl biraz daha farklı bir şeyler de yapabilir. Dedikodular telefonun Samsung Galaxy S serisindeki modeller gibi kavisli kenarlara sahip bir ekran barındıran “Pro” versiyonunun çıkacağını işaret ediyor. Aynı zamanda, her ne kadar şirket acele etmediğini söylese de, OnePlus 7 Pro 5G modelini de görebiliriz.

Sızıntı kaynağı Ishan Agarwal, yukarıda paylaştığımız tweet’inde, OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro modellerinin en erken 14 Mayıs’ta Çin’de tanıtılacağını söylüyor. Bu ürün tüketicilere sunulan en uygun fiyatlı amiral gemisi telefon olma özelliğini sürdürecek. Ancak bir alan var ki, rekabetin fazlasıyla kızıştığı bu alanda neler yapacağını çok merak ediyoruz. Söz konusu alan; kamera.

İLGİLİ HABERLER