Teknoloji

OnePlus 6T ürün sayfası fiyat ve bileşenler konusunda ipucu veriyor

oneplus 6t

OnePlus 6T, büyük ihtimalle 17 Ekim’de resmen tanıtılacak. Akıllı telefonda ekrana entegre parmak izi sensörünün bulunacağı resmen doğrulanırken, cihazın diğer özellikleri konusunda resmi bir işaret gelmedi. Ancak erkenden ortaya çıkan bir ürün sayfası, OnePlus’ın yeni amiral gemisi konusunda pek çok detayı gözler önüne seriyor.

Söz konusu ürün sayfası, e-ticaret sitesi Giztop’ta ortaya çıktı. Ürün sayfasında yer alan bilgilere göre, OnePlus 6T’de 2340 x 1080 piksel çözünürlüğünde 6.4 inç büyüklüğünde bir ekran bulunuyor. Ön kamera çözünürlüğü 25 megapiksel olarak gösterilirken, telefonun arkasında üç lensli bir kamera modülünün bulunacağına dair iddialar da ürün sayfası tarafından destekleniyor. 20 megapiksel çözünürlüklü ana lens ve 12 megapiksel çözünürlüklü ikinci lense ToF 3D sensörün de eşlik edeceği görülüyor. ToF sensörünün varlığı sayesinde telefonun düşük ışıkta daha gelişmiş bir kamera performansı sergileyeceği belirtiliyor.

Ürün sayfasına göre, OnePlus 6T Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti taşıyacak. Bu yonga setine 6 veya 8 GB RAM eşlik edecek. 6 GB RAM’e sahip versiyonda 64 GB dahili depolama alanı seçeneği sunulacak. 8 GB RAM’e sahip versiyonda ise kullanıcıların karşısına 128 ve 256 GB olmak üzere iki farklı depolama alanı seçeneği çıkacak. Her iki versiyonda da microSD kart desteği bulunmayacak. Android 9 Pie işletim sistemini OnePlus’ın Oxygen OS arayüzünün en yeni versiyonu tamamlayacak. Ürün sayfasına göre, telefonun baz modelinin fiyat etiketinde 569 dolar yazacak.

OnePlus 6T ürün sayfasında telefona ait olduğu iddia edilen özelliklerin yanında bir cihaz görseli de bulunuyor. Ancak söz konusu görsel, resmi bir fotoğraftan ziyade bir OnePlus hayranının elinden çıkan bir taslağa benziyor. Ses tuşunun ve LED flaşın eksikliği, görselin gerçek olmamasının en büyük kanıtı gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER