Manşetler

OnePlus 6T tanıtımı için oklar 17 Ekim’i işaret ediyor

oneplus 6t
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus 6T, resmen duyurulmadan önce en fazla konuşulan telefonlardan biri olacak gibi görünüyor. Telefonda parmak izi tarayıcısının ekrana entegre biçimde sunulacağı iddiasının ardından OnePlus resmi bir açıklamayla bu iddiayı doğrulamıştı.

Parmak izi tarayıcısının ekrana entegre biçimde sunulacağını doğrulayan şirket, bu özelliğin Screen Unlock ismini taşıyacağı bilgisini de vermişti. Screen Unlock özelliğinin telefonun tasarımını ve kullanıcıların günlük yaşamını nasıl etkileyeceği konusunda da bilgi paylaşımı yapan OnePlus, özelliğin nasıl görüneceğine dair bir ekran görüntüsünü de paylaştı. Söz konusu ekran görüntüsü, Screen Unlock dışında başka konularda da ipucu veriyor gibi görünüyor.

Paylaşılan ekran görüntüsünde 17 Ekim Çarşamba tarihi oldukça somut biçimde kendisini gösteriyor. Normalde ekran görüntülerinde yer alan tarihlere pek fazla önem verilmese de, söz konusu tarih OnePlus’ın geçmişte tercih ettiği duyuru tarihleriyle fazlasıyla örtüşüyor.

OnePlus 3’ün 14 Haziran’da tanıtılmasının ardından 3T 15 Kasım’da resmiyet kazanmıştı. OnePlus 5’in 20 Haziran’daki tanıtımının ardından OnePlus 5T de 16 Kasım’da gözler önüne çıkmıştı. Hep 5 aylık aralar veren şirket, OnePlus 6’yı 16 Mayıs’ta duyurmuştu. Bu da OnePlus 6T için 17 Ekim’i mantıklı bir tarih hâline getiriyor.

OnePlus 6T tanıtım tarihi konusunda OnePlus cephesinden henüz resmi bir işaret gelmiş değil. Ancak akıllı telefona ilişkin belli detayları şimdiden açıklayan şirketin çıkış tarihini duyurma konusunda da fazla gecikmeyeceği düşünülüyor.

İLGİLİ HABERLER