Teknoloji

OnePlus 5 beklenenden daha yüksek bir fiyat karşılığında satılabilir

OnePlus pad
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

oneplus 5OnePlus amiral gemisi telefonlarını rakiplerine kıyasla daha uygun fiyatlar karşılığında satarak ünlenmişti. Ancak şirketin müstakbel gözde telefonu OnePlus 5 ile birlikte bu yaklaşımdan vazgeçebileceği söyleniyor.

Android Authority sitesine konuşan kaynaklar, OnePlus’ın yeni amiral gemisinde seleflerine kıyasla daha pahalı bileşenlerin kullanıldığına dikkat çekti. Şirketin bileşenleri ve tasarımıyla daha yüksek bir fiyat noktasını hedeflediğini söyleyen kaynaklar, yeni amiral gemisinin ABD’de 650 dolar karşılığında satılabileceğini belirtti.

Şirketin piyasaya sürdüğü son telefon olan OnePlus 3T’nin 64 GB versiyonu, ABD’de 439 dolar karşılığında satılmıştı. 128 GB depolama alanına sahip versiyonun fiyat etiketinde ise 479 dılar yazmıştı.

OnePlus’ın telefonlarının fiyatını nesilden nesile artırdığı biliniyor. Ancak OnePlus 3T ile 5 arasındaki fiyat farkının daha öncekilere kıyasla daha büyük olacağı söyleniyor. Bu artışın şirketin telefonlarını heyecanla bekleyen kitle üzerinde nasıl bir etki yapacağı merak ediliyor.

OnePlus 5 Qualcomm Snapdragon 835 işlemci ve 5.5 inç ekranla gelecek

OnePlus’ın yeni amiral gemisinde Qualcomm Snapdragon 835 işlemci bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu işlemciye 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanının eşlik etmesi bekleniyor. 5.5 inç ekranının ise QHD çözünürlüğe sahip olacağı ifade ediliyor.

İLGİLİ HABERLER