Teknoloji

OnePlus 5’in düşük ışıkta çekim yeteneklerini OnePlus CEO’su gözler önüne serdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

oneplus 5OnePlus CEO’su Pete Lau, şirketinin müstakbel amiral gemisi OnePlus 5 ile ilgili çeşitli bilgilerini ve bazı küçük ipuçlarını bir süredir sosyal medya aracılığıyla paylaşıyor. Lau, son olarak da akıllı telefonun düşük ışıkta nasıl bir performans sergilediğini gözler önüne serdi.

Akşam karanlığında çekildiği anlaşılan fotoğrafta karanlık gökyüzü ve garip şekilli binalar görülüyor. Kameranın binanın üzerindeki gölgeler, duvarları kaplayan kir ve binanın içindeki merdivenler gibi detayları yakalamış olması dikkat çekiyor.

OnePlus’ın yeni akıllı telefonun arkasında çift kameralı bir kurulumun bulunacağı artık neredeyse kesinleşmiş durumda. Pek çok kaynakta kameraların 16 megapiksel çözünürlüklü olacağı belirtilse de, bazı kaynaklar çözünürlük değeri olarak 20 megapikseli işaret ediyor. Arka kamera kurulumundaki lenslerden birinin monokrom olduğu ve telefonun böylelikle daha keskin ve parlak görüntüler yakalayabildiği de konuşuluyor.

OnePlus 5 20 Haziranda resmiyet kazanabilir

Lau, CEO’luğunu yürüttüğü OnePlus’ın kurucuları arasında yer alıyor. OnePlus kurucusu, daha önce de OnePlus 5’in 2017’nin en ince amiral gemilerinden biri olacağını dile getirmişti. OnePlus’ın yeni telefonunun 20 Haziranda resmen duyurulması ve 22 Haziranda da satışa sunulması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER