Teknoloji

OnePlus 3 AnTuTu benchmark testlerinde boy gösterdi

oneplus 3 antutu

Henüz resmiyet kazanmayan, ancak hazırlıkları devam eden akıllı telefonlar hakkında fikir sahibi olmak için en iyi adreslerden birisi de benchmark uygulamaları. OnePlus 3 de benchmark testlerinde boy gösteren söz konusu telefonlar arasında bulunuyor. AnTuTu benchmark testiyle ortaya çıkan sonuçlar, yeni akıllı telefonun özellikleri konusunda fikir sahibi olmayı mümkün kılıyor.

Cihaz, AnTuTu benchmark testinde OnePlus A3000 adıyla anılıyor. Kutusundan Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemiyle çıkması beklenen telefonda Qualcomm Snapdragon 820 işlemciye 4 GB RAM eşlik ediyor. Grafik yükünü ise Adreno 530 GPU sırtlanıyor.

oneplus-3-antutu-250316-2

Benchmark sızıntısında akıllı telefonun ekran boyutu konusunda kesin bir bilgi yer almasa da, ekran çözünürlüğünün 1920 x 1080 piksel olacağı görülüyor. 32 GB dahili hafıza, 8 megapiksel ön ve 16 megapiksel arka kamera akıllı telefonun diğer özellikleri arasında sayılıyor. OnePlus 3’ün 2016’nın ikinci çeyreğinde resmiyet kazanması beklense de, şimdilik bu konuda somut bir işaret verilmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER