Teknoloji

OnePlus 3T colette edition sınırlı sayıda geliyor

oneplus 3t colette
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

oneplus 3t coletteOnePlus ve Paris merkezli moda butiği Colette, OnePlus 3T akıllı telefonunun sınırlı sayıda üretilmiş özel bir versiyonunu, OnePlus 3T colette edition’ı çıkarıyor.

Bu özel telefon, OnePlus 3T amiral gemisi akıllı telefonun tamamen siyah renkli versiyonu olma özelliğini taşıyor. Telefon, Colette’in 20’nci yılı şerefine çıkarılıyor. OnePlus, 21 Martta Paris’teki Colette mağazasında açacağı küçük bir dükkanda sadece 250 adet ürünün satışını gerçekleştireceğini açıkladı.

Telefonun 128 GB dahili hafıza, 6 GB RAM, Snapdragon 821, Dash Charge, OxygenOS kullanıcı arayüzlü Android, arka yüzüne işlenmiş Colette logosu gibi özellikleri bulunuyor. OnePlus, her bir telefonla birlikte Bullets V2 kulaklıkları da ücretsiz olarak veriyor. Bu özel üretim OnePlus 3T’nin 479 avroluk fiyat etiketiyle satılacağı belirtiliyor.

OnePlus ilk kez Colette ile işbirliği yapmıyor. Geçen yıl da benzer bir işbirliğine gitmişlerdi. OnePlus 2 ve OnePlus X’in lansmanları öncesinde de Colette ile işbirliği yapmış olan OnePlus, 3 modeli için de Colette içinde küçük bir mağaza açmıştı. OnePlus’ın en son butiği 21 Martta, Paris’teki 213 Rue Saint Honore adresinde bulunan Colette mağazasında, yerel saatle öğlen 12’de açılacak.

oneplus 3t colette

İLGİLİ HABERLER