Teknoloji

OnePlus 2’ya ait fotoğraflar TENAA tarafından yayınlandı

oneplus-2-tenaa-220715

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü OnePlus One ile güçlü özellikleri uygun bir fiyatla sunmuş ve büyük ilgi görmüştü. Şirket, bu ay içinde resmen duyurulması beklenen OnePlus 2 ile de aynı başarıyı sürdürmeyi amaçlıyor. Ancak, tanıtıma kısa bir süre kala Çin’in resmi mobil sektör düzenleme kurumu TENAA tarafından paylaşılan fotoğraf, OnePlus 2’nun selefiyle benzer bir tasarıma sahip olacağını ortaya koyuyor.

Fiziksel Home tuşu, cihazın ön kısmındaki en önemli farklılık olarak dikkat çekiyor. Söz konusu tuşun, şirketin varlığını daha önce doğruladığı, “yıldırım hızındaki” parmak izi tarayıcısını barındırmasına kesin gözüyle bakılıyor. OnePlus’a göre, bu sistem Apple’ın Touch ID’sinden daha hızlı çalışıyor.

OnePlus tarafından yapılan çeşitli duyurular sayesinde OnePlus 2’ya dair pek çok özellik şimdiden biliniyor. OnePlus 2’da yeni parmak izi tarayıcısına ek olarak 4 GB RAM, Snapdragon 810 işlemci, USB Type-C konnektör bulunacak. Şirket, One Plus 2’da çift SIM girişi olacağına dair de ipuçları vermişti.

OnePlus 2’ya dair en önemli faktör olan fiyat ise henüz bilinmiyor. OnePlus CEO’su Pete Lau, cihazın 450 doların altında bir fiyattan satılacağını daha önce açıklamıştı. OnePlus 2’ye ilişkin tüm bilinmeyenlerin 27 Temmuzda düzenlenecek tanıtımla gün yüzüne çıkması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER