Teknoloji

OnePlus 12R’nin önemli özellikleri ve çıkış tarihi sızdırıldı

oneplus 12r

Tüm ilgi OnePlus 12‘nin üstünde olsa da, OnePlus yakında bir telefonu daha çıkarmaya hazırlanıyor. OnePlus 12R’nin de yakında resmiyet kazanması bekleniyor. Akıllı telefonun ocak ayında OnePlus 12’nin küresel lansmanı sırasında tanıtılması öngörülüyor. Ünlü duyumcu Max Jambor, 12R’de kullanıcıları bekleyen önemli özellikleri paylaştı.

12R’de 6.78 inç büyüklüğünde kavisli LPTO OLED ekranın bulunması bekleniyor. Bu ekranın yenileme hızının 1 ila 120 Hz arasında değişeceği ve Gorilla Glass Victus cam ile korunacağı belirtiliyor. Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle gelecek telefonda RAM seçeneklerinin 16 GB LPDDR5X’e kadar uzanacağı, maksimum depolama alanının ise 256 GB UFS 4.0 olacağı söyleniyor.

Yeni sızıntıya göre, telefonda ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX890 sensör üstlenecek. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kamera da sistemi tamamlayacak. 100W şarj destekli 5500 mAh pil de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

OnePlus 12R gri ve mavi renk seçenekleriyle gelecek

OnePlus 12R, gri ve mavi renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Akıllı telefonun 4 Ocak’ta Çin’de tanıtılması ve 23 Ocak’ta da OnePlus 12 ile birlikte dünyaya açılması bekleniyor. Telefonun Çin’de farklı bir isimle satılacağını hatırlatmakta da fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER