Teknoloji

Office 2016 Windows Ön İzleme sürümüne basitleştirilmiş dosya paylaşımı

office-2016-080615

Microsoft bundan bir ay önce Office 2016 Windows Ön İzleme sürümünü devreye sokmuş ve insanların yeni Office sürümünde nelerin olacağını görmesinin önünü açmıştı. Şirket şimdi de Office 2016 Windows Ön İzleme sürümüne yeni özellikler eklemeye hazırlanıyor.

Yapılan güncelleme sayesinde Microsoft Word’de birden fazla kişinin aynı anda çalıştığı dokümanlarda yapılan düzenlemeler, gerçek zamanlı olarak görülebiliyor. Güncellemeden ilk olarak OneDrive for Business kullanıcıları faydalanabilecek. Daha sonra ise geniş kapsamlı dağıtım gerçekleştirilecek.

Güncellemenin getirdiği bir diğer yenilik ise dosya paylaşımının kolaylaşması oldu. Böylelikle kullanıcılar yorum, düzenleme ve değerlendirme gerektiren durumda dosyaları hızla paylaşabilecek.

Office 2016 Windows Ön İzleme sürümünde Word ve Outlook’un ihtiyaç duyduğu bağlamsal bilgiler Bing tarafından sağlanıyor. Aynı şekilde görev paneli üzerinden de kullanıcılara bilgi aktarılabiliyor. Güncelleme sayesinde düzenlenen bir dosyanın geçmiş sürümlerini de bulmak kolaylaşıyor.

İLGİLİ HABERLER