EğlenceUlaşım

Nvidia GeForce Now otomobillere geliyor

nvidia geforce now

Yakında Tesla sahibi olmayanlar da otomobillerinden PC oyunlarına erişebilecek. Nvidia GeForce Now bulut oyun servisini Drive platformuyla otomobillere getireceğini açıkladı.

Böylelikle otomobil park hâlindeyken sürücü ekranında Cyberpunk 2077 oynamak mümkün olacak. Arka koltukta oturan yolcular ise diledikleri her an oyun oynayabilecek. Bunun özellikle çocuklu aileleri sevindirecek bir bir şey olduğu söylenebilir.

GeForce Now’a ilk olarak Hyundai, Kia, Polestar ve Çin merkezli BYD’nin otomobillerinden erişilebilecek. Nvidia bu destek için kesin bir tarih vermese de, BYD Drive-Hyperion platformunun bulunduğu otomobillerinin 2023’ün ilk yarısında çıkacağını açıkladı. Polestar 3 SUV ise 2023’ün sonlarında yollarda olacak.

Nvidia GeForce Now katalogunda Destiny 2 ve Fortnite gibi oyunlar bulunuyor

GeForce Now Android veya web tabanlı bilgi ve eğlence sistemlerinde çalışacak. Nvidia’nın bulut oyun servisinin katalogunda 1500 oyun bulunuyor. Bunlardan 1000 tanesi oyun kumandasıyla oynanabiliyor. Katalogun büyük kısmı ücretli olsa da, Destiny 2 ve Fortnite gibi seçenekler de mevcut.

Nvidia GeForce Now’ı ücretsiz deneyimlemek mümkün olsa da, servisten tam anlamıyla faydalanmak için ücretli paketlerden birine abone olmak gerekiyor. Özellikle uzun yolculuklardan önce GeForce Now abonesi olmak, anne ve babaların işini kolaylaştırabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER