Eğlence

Nvidia GeForce Now abonelik fiyatları yurt dışında artıyor

nvidia geforce now türkiye

1 Kasım’dan itibaren Nvidia’nın bulut oyun servisi GeForce Now için yurt dışındaki abonelerin biraz daha fazla ödeme yapması gerekebilir. Şirket, Kanada ve Avrupa’da artan işletme maliyetlerini hesaba katmak amacıyla Nvidia GeForce Now abonelik fiyatlarını yükseltti.

Tam olarak eğer CAD, GBP, EUR, SEK, NOK, DKK, CZK veya PLN gibi para cinslerinden ödeme yapıyorsanız, gelecek ay fiyat ayarlamalarıyla karşılaşmanız muhtemel. Örneğin, Kanada’da 10 dolarlık Priority seviyesi, aylık 14 dolara mal olacak. Öte yandan Ultimate seviyesi, size RTX 4080 GPU’lu sunuculara erişim, 240 fps oyun deneyimi ve donanım tabanlı ray tracing için tam destek sağlar ve aylık 26 dolara, yani 6 dolar daha fazlaya mal olacak.

İngiltere’deyseniz, Ultimate seviyesi için 2 sterlin daha fazla ödemeniz gerekecek. Euro cinsinden ödeme yapıyorsanız, ekstra 2 euro ödeyeceksiniz. Gördüğünüz gibi ödemeniz gereken miktar bölgenize bağlı olarak değişiyor, ancak mevcut fiyatları bir sonraki altı ay boyunca sabitlemenin bir yolu var: Sadece 1 Kasım’dan önce 6 aylık bir üyelik için ödeme yapın.

Nvidia GeForce Now Türkiye fiyatlarında bir değişiklik yok

Nvidia, yeni fiyatların gelecek ay yürürlüğe gireceği Kanada’da 6 aylık bir Ultimate üyeliğinin 40 dolar daha fazla, İngiltere’de ise 20 sterlin daha fazla maliyet oluşturacağını belirtiyor. Türkiye’de, Turkcell iş birliğiyle sunulan GeForce Now hizmetinin abonelik ücretlerine dair bir değişiklik açıklaması yapılmadı.

Ayrıca, önümüzdeki birkaç hafta içinde mevcut fiyatlarla üyelik hediye kartları satın alabilirsiniz. Nvidia, 1 Kasım’dan sonra hediye kartı fiyatlarını da ayarlayacağını, ancak daha sonraki bir tarihte bile kullanılsalar bile satın alınan kartları onurlandıracağını söylüyor. Ancak, servise erken katılan ve “Founders” üye olanlar için fiyat artışları geçerli değil, mevcut fiyatlarını ödemeye devam edebilirler.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER