EğlenceTeknoloji

Nvidia GeForce Now powered by GAME+ Türkiye paketleri ve fiyatları belli oldu

geforce now game plus türkiye fiyatları
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nvidia’nın bulut tabanlı oyun servisi GeForce Now, Türkiye’de Turkcell desteğiyle birlikte, GeForce Now powered by GAME+ adıyla 15 Mart’ta faaliyete geçiyor. Geçtiğimiz ayın ortalarında beta süreci başlayan oyun servisinin Türkiye paket fiyatları da açıklandı. Nvidia, fiyatların yanı sıra paket satışının nasıl gerçekleştirileceğine dair bilgileri de paylaştı.

GeForce Now, 15 Mart 2021 Pazartesi günü saat 00.01 itibarıyla açılıyor. Belirlenen kullanıcılar, bu saat itibarıyla paketlerini satın alabilecekler. GeForce NOW powered by GAME+ ilk aşamada sınırlı sayıda kullanıcı kabul edeceği için GAME+ web sitesinde ön kaydını yaptıran kullanıcılar, kaydolma tarihi baz alınarak sırayla davet edilecek. İlk başta belirli sayıda kullanıcı için paket satın alma imkanı olacak, “paket satın alabilir” statüsünde olan kullanıcılar e-posta ve SMS ile bilgilendirilecek.

Nvidia GeForce Now powered by GAME+ paketleri ve fiyatları

GeForce NOW powered by GAME+ servisinde Basic, Lansmana Özel 3 Aylık Avantajlı Paket ve Premium olmak üzere 3 farklı paket bulunuyor. Paket detayları aşağıdaki gibi sıralanıyır:

Basic Paket – Ücretsiz: 1 saatle sınırlı oturum süresi, RTX seçeneği kapalı ve sunucunun belirli bir kapasitesi ayrılmış şekilde hizmet verecektir.

Lansman Özel Premium Paket* – 149,7 TL / 3 ay: Lansmana özel tasarlanmış sınırlı süre boyunca kullanıcılara sunulacak özel tekliftir. Ücreti aylık 49,9 TL fiyatlandırma üzerinden 3 ay boyunca geçerli olan bu pakette Premium abonelik şartları geçerli oluyor. Toplamda 149,7 TL’lik maliyeti var.

Bu pakete sahip kullanıcılar, öncelikli erişim hakkı ve uzatılmış oturum süresi ile RTX kalitesiyle oyun oynama deneyimine sahip olacak. Abonelik sonunda bu teklif yenilenmiyor. Bu pakete abonelikleri sona eren kullanıcılar, o tarihte açık olacak olan diğer Premium paketlerden birisini alıp GeForce NOW deneyimine devam edebilecekler.

Nvidia, abonelikleri sona eren kullanıcıların, ön kayıt dolayısıyla kazandıkları “paket satın alma” hakkını paketleri sona erdiğinden dolayı kaybetmeyeceklerini de belirtiyor.

Premium Paket – 74,9 TL / Aylık abonelik: Bu pakete sahip kullanıcılar, öncelikli erişim hakkı ve uzatılmış oturum süresi ile RTX kalitesiyle oyun oynama deneyimine sahip olacak.

Bu paket aylık olarak yenilenebilir bir teklif ve herhangi bir taahhüt bulunmuyor. Kullanıcılar diledikleri zaman aboneliklerini sonlandırabiliyor.

İLGİLİ HABERLER