Teknoloji

Nothing Phone 2a görselindeki sızıntı sahte çıktı

nothing phone 2a

Nothing Phone 2a hakkındaki haberler ve sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu sızıntılara son olarak geçtiğimiz hafta OnLeaks tarafından paylaşılan ve telefona ait olduğu söylenen görsel eklenmişti. Bu görsel ilk bakışta göze oldukça gerçekçi gelse de, sahte olduğu anlaşıldı.

Bu görselin sahte olduğuna dair ilk şüphe, ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşıldı. Blass, Nothing’in “Dünyayı yeni gözlerle görün” sloganının Phone 2a’nın yeni kamera tasarımına yönelik bir gönderme olduğunu; ancak sızan görselde Phone 2a’nın şirketin diğer telefonlarına benzer bir kamera tasarımına sahip olduğu görülmüştü. Yenilenen kamera tasarımı da kısa süre önce başka bir sızıntı sayesinde gün yüzüne çıkmıştı.

Bu paylaşımın ardından OnLeaks de kendi paylaşımındaki görselin gerçek olmadığını doğruladı. Blass de kısa süre önce ortaya çıkan ve iki kameranın ekranın orta kısmına yatay olarak yerleştirildiği tasarımın gerçeğe daha yakın olduğunu belirtti.

Nothing Phone 2a şubat ayının sonunda resmiyet kazanabilir

Nothing Phone 2a hakkında önümüzdeki günlerde daha fazla haber ve sızıntıyla karşılaşmak sürpriz olmayacaktır. Akıllı telefonun ayın son günlerinde Barselona’da gerçekleştirilecek 2024 Mobil Dünya Kongresi (MWC 2024) kapsamında gözler önüne çıkması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER