Manşetler

Nothing Phone 2 yakında Türkiye’de! Fiyatı da belli oldu

nothing phone 2

Carl Pei tarafından kurulan Nothing şirketinin dikkat çeken akıllı telefon modeli Nothing Phone 2, kısa süre önce yurt dışında piyasaya sürüldü. Evofone tarafından yapılan bir paylaşım ile de cihazın yakında Türkiye’de satışa sunulacağı duyuruldu. LOG’un haberine göre, akıllı telefonun Türkiye fiyatı ise 36.999 TL olacak. Bu, muhtemelen 12 GB RAM + 256 GB konfigürasyona sahip modelin fiyatı olacak. Daha önce Türkiye’ye getirilen Nothing Phone 1 modeli ise şu anda 17.999 TL’ye satılıyor.

Nothing Phone 2’nin tasarımı ve teknik özellikleri

Nothing Phone 1 modeline benzer tasarımsal açıdan büyük ses getiren Nothing Phone 2, arkadaki LED ışıklarını daha gelişmiş ve parçalı hale getirerek telefon sektöründeki standartlar sürüsünden ayrılmayı başarıyor. Düz yapılı telefon, dört kenarda da eşit kalınlıkta ince çerçeveler ile geliyor, merkeze konumlandırılan bir ekran deliğinde selfie kamerasını taşıyor.

Teknik olarak baktığımızda, 6,72 inç AMOLED ekranında 120 Hz yenileme hızı sunan Nothing Phone 2, LTPO ekran teknolojisi sayesinde ihtiyaç olmadığında 1 Hz’e kadar inerek enerji tasarrufu sağlıyor. Üst seviye performans verebilen Snapdragon 8+ Gen 1 işlemciden güç alan amiral gemisi, arkasında 50 megapiksel Sony IMX890 sensörlü ana kamera ve Samsung imzalı 50 megapiksel ultra geniş açı kamera taşıyor. 32 megapiksel selfie kamerası ise optik değil, elektronik görüntü sabitleme kullanıyor. NothingOS 2.0.0 ile çıkan telefon, 12 GB RAM + 512 GB depolama ile alınabiliyor ve 4.700 mAh batarya, 15W kablosuz, 45W kablolu şarj sunuyor.

Nothing Phone 2 farklı renk seçenekleriyle Avrupa’da piyasaya çıktı

Nothing Phone 2, Avrupa’da 679 euro’dan (ABD’de 599 dolar) başlıyor. İki farklı renk seçeneği ile kullanıcılara sunulacak olan cihaz, Türkiye’de üst sınıf akıllı telefon pazarına yeni bir soluk getirecektir.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER