Teknoloji

Nothing Phone 2 görselleri tasarımdaki küçük değişiklikleri gözler önüne seriyor

nothing phone 2

Nothing Phone 2 önümüzdeki ay resmen gözler önüne çıkacak. Ancak telefonun tasarımı OnLeaks ve SmartPrix tarafından paylaşılan sızıntılar sayesinde şimdiden görüldü. Şeffaf arka panel ve Glyph ışık şeritleri sayesinde telefonun Nothing tarafından tasarlandığı çok net bir şekilde anlaşılıyor.

Yine de, bazı değişiklikler de göze çarpıyor. Phone 1’de 6.55 inç olan ekran büyüklüğü Phone 2’de 6.7 inçe çıkıyor. Buna bağlı olarak, tasarımda başka bazı değişiklikler de yapılmış gibi görünüyor. Phone 2’de yuvarlatılmış alüminyum kenarlar bulunuyor. Ön ve arka taraftaki cam panellerde de kenarlara doğru hafif şekilde kavis yapıyor. Phone 1’de köşeli kenarlar, düz arka ve ön paneller mevcut.

Glyph arayüzündeki ışık şeritleri Phone 2’de bölümlere ayrılıyor. Böylelikle kullanıcılara sistem üzerinde daha fazla kontrol imkanı sunuluyor. Glyph arayüzü aynı zamanda durum göstergesi, bildirim ışığı gibi işlevler de görüyor. OnLeaks nihai tasarımda bazı değişiklikler yapılabileceğini belirtmeyi de ihmal etmiyor.

Nothing Phone 2 Snapdragon 8 Plus Gen 1 ile gelecek

Telefonun arkasında yine iki kamera yer alıyor. LED flaş sayısı ise birden ikiye çıkıyor. Bunun dışında kamera sisteminde görünür bir fark söz konusu değil.

nothing phone 2

Nothing Phone 2, Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci bulunuyor. Bu da telefonun hedef kitlesinin üst segment olduğunu gösteriyor. 4700 mAh pil de telefonun açıklanan özellikleri arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER