Teknoloji

Nothing’in yeni kablosuz kulaklıkları resmi duyurudan önce görüldü

nothing ear (a)

Nothing’in 18 Nisan’da düzenleyeceği etkinlikte şirketin yeni kablosuz kulaklıkları Nothing Ear ve Ear (a) tanıtılacak. İsimlendirme şemasını “sıfırlamaya” hazırlanan şirket, kulaklıklarının isimlerinde rakamlara yer vermeyecek.

Yeni bir sızıntı, Nothing’in yeni kulaklıklarının tasarımını resmi duyurudan önce görmeyi sağlıyor. Bu görsellere kulaklıklara ait teknik özellikler de eşlik ediyor. İkili arasında Nothing Ear’ın daha gelişmiş seçenek olacağını en baştan bir kez daha hatırlatmakta fayda var.

Ear (2)’nin takipçisi olarak tanımlanan Ear, Avrupa’da 150 avro karşılığında satılacak. Kulaklığın toza ve su sıçramalarına karşı IP54 dayanıklılık sertifikasına sahip olması beklenirken, şarj kutusunun dayanıklılık sertifikasının da IPX2 olduğu belirtiliyor. Aktif gürültü engelleme özelliği kapalıyken pil ömrü 7,5 saat iken, şarj kutusu da toplamda 33 saatlik bir kullanım süresi sağlıyor. Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle gelecek olan kulaklık, Nothing’le özdeşleşen şeffaf tasarımı da sürdürecek.

  • nothing ear
  • nothing ear
  • nothing ear

Nothing Ear (a) daha uygun fiyatlı bir seçenek olacak

Ear (a) ise daha ucuz bir seçenek arayanları hedefliyor. Sızıntıya göre, kablosuz kulaklığın Avrupa satış fiyatı 100 avro olacak. Aktif gürültü engelleme, çift bağlantı ve hızlı şarj desteği gibi özellikler bu modelde de kullanıcılara sunulacak.

Aktif gürültü engelleme kapalıyken 8 saat olan pil ömrü, şarj kutusuyla 38 saati bulunuyor. Kulaklığın IP54, şarj kutusunun ise ilginç bir şekilde IP54 dayanıklılık sertifikasına sahip olduğunu belirtmekte fayda var. Ear (a) siyah, beyaz ve sarı renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

Nothing’in yeni kulaklıklarıyla ilgili olarak gelecek haftaki duyurudan önce daha fazla detayın paylaşılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER