Teknoloji

Nothing 18 Nisan’da iki yeni kablosuz kulaklık tanıtacak

Şirket isimlendirme stratejisini değiştiriyor
nothing ear 2 nothing ear 3

Nothing kısa bir süre önce 18 Nisan’da bir etkinlik düzenleyeceğini açıklamıştı. Bu etkinlikte gözler önüne çıkacak ürünler de belli oldu. Nothing Ear ve Ear (a) isimli kablosuz kulaklıklar 18 Nisan’da tanıtılacak.

Bunların yazım yanlışı olmadığını ve Ear (3)’ten bahsetmediğimizi belirtmekte fayda var. Şirket yeni lansmanı öncesinde isimlendirme şemasını sıfırlamaya ve ürün nesillerini gösteren rakamlardan sıyrılmaya karar verdi. Nothing, rakamlardan vazgeçerek “odak noktasını ürüne ve her kullanıcıya sunduğu benzersiz deneyime kaydırabileceğini” belirtiyor.

Bu durum birkaç yıl içinde iyiden iyiye kafa karıştırcı hâle gelebilir. Önümüzdeki dönemde farklı nesilleri temsil eden birden fazla Nothing Ear’ı görebiliriz. Bazı Apple ürünlerinde olduğu gibi, cihazları birbirlerinden ayırmak için lansman yılları kullanılabilir.

Her durumda Ear (3)’ün daha önce konuşulan adıyla çıkmayacağını belirtmek gerekiyor. Şirket önümüzdeki hafta Ear ve Ear (a) modellerinin lansmanını gerçekleştirecek. Ear (a) de uygun fiyatlı bir alternatif olarak kullanıcılara sunulacak.

Nothing Ear ve Ear (a) ile herkes için üst sınıf deneyim vadediyor

Nothing “piyasa fiyatı ile değil, kullanıcı tercihi ile ilgili üst sınıf” deneyim sunmayı vadediyor. Ear ve Ear (a) hakında tanıtımdan önce yeni detayların paylaşılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER