Teknoloji

Nothing Ear Stick kablosuz kulaklık resmiyet kazandı

nothing ear stick

Nothing Ear Stick adını taşıyan yeni kablosuz kulaklığını tanıttı. Şirketin ürün portföyündeki ikinci kablosuz kulaklık olan Ear Stick, “yarım kulak içi” olarak tanımlanabilecek bir tasarıma sahip. 12.6 mm sürücüler ve şarj kutusuyla 29 saati bulan pil ömrü, Ear Stick’in öne çıkan özellikler arasında yer alıyor. Silindir şarj kutusu tasarımında rujlardan ilham alan Nothing, kulaklığın kullanılmadığı zamanlarda da görünmesini sağlıyor.

Nothing’in yeni kulaklığında aktif gürültü engelleme özelliği mevcut değil. Temiz Ses Teknolojisi, her bir kulaklık topuzundaki üç mikrofondan yararlanıyor ve böylelikle telefon görüşmelerinde rüzgar veya kalabalık gürültüsünün karşıya geçmesi engelleniyor. Kulaklıktaki dokunmatik kontroller ile müziği durdurmak veya başlatmak, şarkı değiştirmek, sesi kontrol etmek, sesli asistanı aktif hâle getirmek mümkün oluyor.

Nothing Bass Lock özelliğiyle bası kullanıcının bulunduğu ortama göre dinamik olarak ayarlıyor. Toza ve suya karşı dayanıklılık için IP54 sertifikasına sahip olan kulaklık ile tek şarjla 7 saat boyunca müzik dinlenebiliyor. Şarj kutusu ise pil ömrünü 29 saate çıkarıyor. Android Fast Pair desteğine sahip olan Nothing Ear Stick’in tüm gün kullanılabilecek ergonomik bir tasarıma sahip olduğu vurgulanıyor.

nothing ear stickEar Stick, Nothing Phone 1 ile eşleştirildiğinde kişiselleştirilebilir hareket kontrolleri desteğini sunuyor. Ekolayzer ayarlarına ve Kulaklıklarımı Bul özelliğine de Nothing Phone 1’in hızlı ayarlar menüsünden ulaşılabiliyor. Diğer telefonlarda ise bunun için Nothing X uygulamasını indirmek gerekiyor.

nothing ear stickNothing Ear Stick, 4 Kasım’da satışa sunulacak. Kulaklık ABD’de 99 dolar, Avrupa’da da 119 avro karşılığında satılacak.

İLGİLİ HABERLER