Teknoloji

Nothing’in en yeni kablosuz kulaklığı Ear 2 tanıtıldı

nothing ear 2 nothing ear 3

Nothing Ear 2 adını taşıyan yeni kablosuz kulaklığını tanıttı. Şirketin üçüncü kablosuz kulaklığı olan Ear 2, 2021’de tanıtılan Ear 1’ın takipçisi olma özelliğini taşıyor. İki model arasında tasarın bakımından bir fark olmasa da, özelliklere bakıldığında yararlı eklemeler göze çarpıyor.

Nothing Ear 2 LHDC 5.0 ses codec’i desteğiyle geliyor. Böylelikle kullanıcılar yüksek çözünürlüklü sesle müzik dinlemek de mümkün oluyor. Buna ek olarak, kullanıcılar Nothing X uygulaması üzerinden hızlı bir test yapıp kendi kişiselleştirilmiş ses profillerini oluşturabilecek. Aynı uygulama üzerinden ekolayzer ayarları da değiştirilebilecek.

Ear 2, uyarlanabilir aktif gürültü engelleme özelliğiyle geliyor. Bu özellik, istenmeyen sesleri kullanıcının kişisel ses profiline ve çevreye göre baskılayabiliyor. Nothing kulaklığın 11.6 mm sürücülerini grafen ve poliüretandan yapılmış yeni bir diyafram birimiyle güncelliyor. Ses alma konusunda da değişikliğe giden Nothing, yeni kulaklığının rüzgar sesini daha iyi engellediğinin altını çiziyor. Çift eşleştirme özelliği de Ear 2’nin sunduğu özellikler arasında bulunuyor.

nothing ear 2

Nothing Ear 2 36 saat pil ömrüne sahip

Şarj kutusuyla birlikte Ear 2’nin pil ömrü 36 saate kadar çıkıyor. Kutunun pili kablosuz olarak veya USB-C girişi üzerinden doldurulabiliyor. Android cihazlar için Google Fast Pair desteği sunan Ear 2, Windows kullanıcılarına da Microsoft Swift Pair ile hitap ediyor. Şarj kutusu suya ve toza karşı dayanıklılık için IP55 sertifikasına sahipken, kulaklık da IP54 sertifikasıyla geliyor.

nothing ear 2

Nothing Ear 2, ABD’de 149 dolar karşılığında satılacak. Kulaklığın Avrupa fiyatı ise 149 avro olarak belirlendi. Ön siparişe çıkan kulaklık, 28 Mart itibarıyla raflardaki yerini alacak.

İLGİLİ HABERLER