Teknoloji

Nokia 5.1 Plus ve 3.1 Plus mart ayında Türkiye’de satışa sunuluyor

nokia 5.1 plus

Nokia markalı akıllı telefonların üreticisi HMD Global, portföyünü sürekli olarak yeni ürünlerle genişletiyor. 2019 Mobil Dünya Kongresi’ne (MWC 2019) de iddialı gelen şirket beş arka kameralı Nokia 9 PureView‘in yanında giriş seviyesi için hazırladığı yeni telefonlarını da tanıtmıştı. HMD Global bir yandan da portföyündeki diğer telefonları dünya genelinde yaygınlaştırmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmaların durakları arasında Türkiye de bulunuyor. Şirket, geçtiğimiz yıl tanıttığı Nokia 5.1 Plus ve Nokia 3.1 Plus modellerini önümüzdeki ay itibarıyla Türkiye’de satışa sunacak.

5.1 Plus ve 3.1 Plus’ın satışı Turkcell aracılığıyla gerçekleştirilecek. Telefonu hem Turkcell mağazalarından hem de turkcell.com.tr üzerinden satın almak mümkün olacak. Akıllı telefonların fiyatı konusunda şimdilik bilgi verilmezken, 12 taksitle satış imkanının sunulacağını açıkladı.

nokia 3.1 plus
Nokia 3.1 Plus

HMD Türkiye Genel Müdürü Sertaç Şener, 2019’da kullanıcılarının karşısına daha geniş ve ihtiyaçlar doğrultusunda şekillenmiş bir portföyle çıkacaklarını belirtti. Şener, sözlerine şöyle devam etti: “Avrupa’nın tasarım kültürünü yansıttığımız, Türkiye’deki kullanıcıların en sevdiği markalardan biri olan Nokia’nın yeni yolculuğunda güçlü adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Dünya çapındaki Google ve Zeiss gibi önemli iş ortaklıklarının yanı sıra Türkiye’de de Turkcell ile akıllı telefonlarımızı tüketicilerle buluşturacağız. Erişilebilir fiyatlarla, en güncel ve en güvenli Android işletim sistemi ile kusursuzlaşan akıllı telefonlarımızla kullanıcıları memnun edeceğimize eminiz.”

Nokia 5.1 Plus

Şener, MWC 2019’da tanıtılan yeni Nokia telefonlarının Türkiye’ye geliş tarihi konusunda da ipucu verdi. HMD Türkiye Genel Müdürü, yeni telefonların 2019’un ikinci çeyreğinde Türkiye’de satışa sunulması için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.

İLGİLİ HABERLER