Manşetler

Nokia 3310 4G sessiz sedasız ortaya çıktı

nokia 3310 4gNokia 3310 4G, HMD Global’in şubat ayının sonunda Barselona’da düzenlenecek 2018 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2018) tanıtılması muhtemel telefonlar arasında sayılıyordu. Ancak HMD Global, tanıtım için Barselona’yı beklemedi. Şirketin portföyündeki tek standart cep telefonu olan 3310’un yeni versiyonu, Çin’de sessiz sedasız görücüye çıktı. Söz konusu telefonun 3310 3G’nin satışa sunulmadığı veya ilgi görmediği ülkelerde piyasaya sürülebileceği belirtildi.

HMD Global’den konuya ilişkin resmi bir açıklama gelmedi. Ancak 3310 4G’yi hâli hazırda Nokia’nın Çin’deki internet sitesinde görmek mümkün. Telefonun şubat ayının başlarında China Mobile’ın fiziksel mağazalarında satışa sunulması öngörülüyor.

Telefonun küresel lansmanının şubat ayının sonunda Barselona’da gerçekleştirilecek MWC 2018’de yapılması oldukça muhtemel görünüyor. Lansmanın ardından telefonun mart ayı içinde başka ülkelerde de satışa sunulması sürpriz olmayacaktır. Fiyat konusunda henüz bir bilgi verilmese de, telefonun Çin’de satışa sunulmasıyla birlikte bu konuyla ilgili bir fikir edinmek de mümkün hâle gelebilir.

Nokia 3310 4G LED flaşlı 2 megapiksel arka kamera taşıyor

Nokia 3310 4G, LTE desteğinin yanı sıra Bluetooth 4.0 ve FM radyo ile birlikte geliyor. Telefonun 512 MB dahili depolama alanının üzerine microSD kart ile 64 GB daha eklenebiliyor. 2.4 inç ekran ve LED flaşlı 2 megapiksel arka kamera da telefonun özellikleri arasında yer alıyor. VoLTE desteğine sahip olan telefon, internet bağlantısını dağıtmak için de kullanılabiliyor.

İLGİLİ HABERLER