Teknoloji

Netflix VR uygulaması Daydream VR için yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

netflix-vr-121216Netflix, Daydream VR platformuna erişim imkanı olan aboneleri için yeni bir uygulama yayınladı. Netflix VR adını taşıyan uygulama, Google Play Store’da yerini aldı. Hali hazırda Google Play Store’da bir Netflix uygulaması varken ikinci bir uygulamanın daha ortaya çıkması, ilginç bir tercih olarak nitelenebilir.

Google’ın neden böyle bir tercihte bulunduğu henüz bilinmiyor. Netflix sanal gerçeklik deneyimi için farklı bir araç daha sunsa da, gelecekte bu durumun değişebileceği de konuşulanlar arasında yer alıyor.

Google Daydream View sanal gerçeklik başlığı henüz oldukça yeni bir ürün. Dolayısıyla kullanıcı kitlesi pek geniş değil. Ancak bu başlığa sahip olanlar Netflix VR uygulamasıyla 36 derecelik video içerikleri izleyebilecek.

Netflix VR uygulamasıyla tüm Netflix içerikleri izlenebiliyor

Ne var ki, Daydream View uygulamanın şu an için desteklediği tek sanal gerçeklik başlığı. Daha sonrasında Samsung Gear VR ve diğer sanal gerçeklik başlıklarının da uygulamanın kapsama alanına girmesi muhtemel görünüyor. Uygulamayla Netflix’in tüm içerikleri sarmalayıcı bir deneyim içinde izlenebiliyor.

İLGİLİ HABERLER