Eğlence

Netflix Stranger Things dünyasından başka bir hikayeyi animasyon dizisiyle anlatacak

netflix stranger things
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix Stranger Things evrenini genişletmek için çalışmaya devam ediyor. Şirket en popüler yapımlarından biri olan dizinin dünyasından başka bir hikayeyi anlatacak bir animasyon dizisi hazırlıyor.

Dizi hakkındaki detaylar belirsizliğini koruyor. Glitch Techs ve Fanboy & Chum Chum’ın yaratıcısı Eric Robles ve Flying Bark Productions’ın dizinin yapımcılığını üstleneceği belirtilirken, Stranger Things’in yaratıcıları Duffer Kardeşler’in ve yapımcı Shawn Levy’nin de projeyle bağlantılı olacağı ifade edildi.

Duffer Kardeşler’in konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeler yer alıyor: “Büyürken cumartesi sabahları severek izlediğimiz çizgi filmlerdeki gibi bir Stranger Things animasyonu hayal ettik. Bu hayalin gerçekleştiğini görmek kesinlikle heyecan verici. Eric Robles ve ekibinin ortaya çıkardığı şey bizi daha fazla büyüleyemezdi. Senaryolar ve çizimler inanılmaz. Sizinle daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz! Macera devam ediyor…”

Netflix Stranger Things dünyasından başka hikayeler de anlatacak

Stranger Things dizisi beşinci sezonuyla birlikte final yapacak. Ancak Stranger Things macerası başka projelerle devam edecek. Bunlar arasında önümüzdeki yıl çıkacak bir sanal gerçeklik oyunu ve 2023’ün sonunda Londra’da sahnelenecek tiyatro eseri de yer alıyor. Netflix Stranger Things dünyasından başka bir macerayı da yine canlı çekim bir dizi olarak izleyicilere ulaştırmaya hazırlanıyor.

Duffer Kardeşler’in ajandasının da bir hayli dolu olduğunu söylemek gerekiyor. İkili Stranger Things’in yanı sıra canlı çekim Death Note dizisi üstünde çalışıyor. Stephen King ve Peter Straub’un kitabı The Talisman’in uyarlaması da ikilinin gündemindeki bir diğer proje.

İLGİLİ HABERLER