EğlenceManşetler

Netflix Terzi dizisinin yayın tarihini açıkladı, diziden ilk görselleri paylaştı

netflix terzi

Netflix Terzi adını taşıyan yeni orijinal Türk dizisinin yayın tarihini açıkladı. Geçmişten gelen sırları ve aşkı konu alan ve başrolünü Çağatay Ulusoy’un üstlendiği dizinin ilk görselleri de paylaşıldı.

Dizinin oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Olgun Şimşek ve Şifanur Gül gibi isimler Çağatay Ulusoy’a eşlik ediyor. Senaryosunu Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı’nın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Cem Karcı oturuyor.

Ece Sükan, Zeynep Tarhan,  Murat Kılıç, Celile Toyon, Engin Şenkan, Vedat Erinci, Lila Gürmen gibi isimler de dizinin oyuncu kadrosundaki diğer isimler arasında yer alıyor.

Netflix Terzi dizisini 2 Mayıs’ta yayınlayacak

Netflix dizinin hikayesini şu şekilde özetliyor: Terzi, yeteneğini büyükbabasından miras alan genç ve başarılı terzi Peyami’nin hikâyesini anlatıyor. Dedesinin ölümünden sonra herkesten sır gibi sakladığı, akli dengesi yerinde olmayan babası Mustafa’nın bakımını üstlenmek zorunda kalan Peyami, en büyük sırrını İstanbul’daki hayatının tam merkezine yerleştirmeye mecbur kalır. İstismar edildiği bir ilişkiden canı pahasına kaçmakta olan Esvet, kendi sırlarıyla Peyami’nin ve Mustafa’nın hayatına girer. 

Netflix Terzi dizisini 2 Mayıs’ta tüm dünyada aboneleriyle buluşturacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER