EğlenceManşetler

Netflix Squid Game dizisini gerçek bir yarışmaya dönüştürüyor

netflix squid game emmy

Netflix Squid Game dizisinde borçlarını ödemek için televizyonda canlarını riske atan veya kimi zaman birbirini öldüren insanların hikayesini anlatıyor. Büyük popülarite kazanan dizi, gerçek bir yarışmaya dönüşüyor.

Squid Game’in ikinci sezon duyurusu kısa süre önce yapılmıştı. Şirket şimdi de dizinin merkezinde yer alan oyunun gerçek dünyaya uyarlanacağını açıkladı. Tam adı “Squid Game: The Challenge” olan oyunda dünyanın dört bir yanından 456 yarışmacı 4.56 milyon dolarlık büyük ödülün sahibi olmak için birbirleriyle mücadele edecek.

Netflix gerçek dünyaya uyarlanan yarışmada oyuncuları ne gibi engellerin bekleyeceği konusunda bilgi vermedi. Şirketten başkan yardımcısı Brandon Riegg’in imzasıyla yapılan açıklamada dizinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk’tan övgüyle bahsedilirken, dizinin dünya çapındaki başarısının yarışmaya ilham verdiği belirtildi.

Riegg’in açıklamasında şu ifadeler yer alıyor: “Hwang Dong-hyuk’a desteği için minnettarız. Bu kurgusal dünyayı büyük bir rekabet ve sosyal bir deneyle gerçeğe dönüştürüyoruz. Dünyanın dört bir yanından 456 yarışmacı heyecan ve macera dolu bir yolculukta birbirleriyle mücadele edecek ve kazanan şimdiye kadar verilen en büyük para ödülünün sahibi olacak.”

Netflix Squid Game yarışmasına katılacakların İngilizce konuşabilmesini istiyor. Yarışma için başvurular özel internet sitesi üzerinden yapılabiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER