Eğlence

Netflix Michelle Obama belgeselinin yayın tarihini açıkladı

michelle obama netflix

Netflix, eski ABD first lady’si Michelle Obama hakkındaki yeni belgeselinin yayın tarihini açıkladı. “Becoming” adını taşıyan belgesel, 6 Mayıs’tan itibaren Netflix aboneleri tarafından izlenebilecek.

“Becoming” Michelle Obama’nın 2018’de yayınlanan otobiyografik kitabının da adıydı. Söz konusu kitap Türkçeye “Benim Hikayem” adıyla çevrilmişti. The Hollywood Reporter’ın haberine göre, belgeselde Obama’nın kitabında da yer verdiği bazı olayları görmek mümkün olacak. Eski ABD first lady’sinin 34 şehirlik kitap turunun perde arkası da belgeselde izlenebilecek.

Belgesel için hazırlanan fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz.

Michelle Obama, Becoming’in Netflix’te gösterilecek olmasıyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Yolculuk yaparak, dünyanın farklı yerindeki insanlarla tanışarak ve temas kurarak geçirdiğim günlerde ortak paydalarımızın dağıtılamayacak kadar derin ve gerçek olduğunun farkına vardım. Yaşlı ve genç, kendine has ve birleşik bireylerden oluşan irili ufaklı gruplarda buluştuk ve hikayelerimizi paylaştık. Boşluklarımızı sevinçlerimiz, kaygılarımız ve rüyalarımızla doldurduk. Geçmişi işledik ve daha iyi bir gelecek hayal ettik. ‘Olmak’ fikri üzerinde konuşurken pek çoğumuz umutlarını yüksek sesle dile getirme cesaretini gösterdi.”

Michelle ve Barack Obama, 2018’in mayıs ayında Netflix ile uzun süreli bir anlaşma imzalamıştı. Obama çifti, “Higher Grounds Productions” adını taşıyan şirketleriyle Netflix için farklı formatlarda pek çok içerik geliştirmeyi planlıyor. Michelle ve Barack Obama, geçtiğimiz yıl da Spotify ile bir podcast anlaşmasının altına imza atmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER