Eğlence

Netflix Obama çiftini ikna etmeyi başardı

netflix obama
Netflix Michelle ve Barack Obama çiftiyle uzun süreli bir anlaşma yaptı

ABD’nin 44. başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama, eğlence sektörüne merhaba demeye hazırlanıyor. Netflix Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaparak eski başkan ve eşini uzun süreli bir anlaşma için ikna ettiğini duyurdu. Netflix Obama çiftiyle yaptığı anlaşmanın filmleri, senaryolu ve senaryosuz dizileri ve belgeselleri kapsadığını açıkladı.

Barack Obama da onuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Görev süremiz boyunca en basit zevklerimizden birisi de hayatın her kulvarından muhteşem insanları tanımak ve deneyimlerini daha geniş kitlelerle paylaşmaya yardım etmek oldu. Bundan dolayı hem Michelle hem de ben Netflix ile işbirliği yapmaktan ötürü çok mutluyuz. Yetenekli, ilham veren ve kreatif seslerin çıkışına yardımcı olmayı ve insanlar arasında empati ve anlayışı geliştirmeyi istiyoruz. Bu insanların hikayelerini tüm dünyayla paylaşmalarını sağlamayı amaçlıyoruz.”

Netflix Obama çiftiyle yaptığı anlaşmanın detayları konusunda bilgi vermedi. Ancak anlaşmanın bilinen yönleriyle bile emsalsiz olduğunu söylemek yanlış bir önerme olmayacaktır. Eski ABD başkanlarının görev sürelerini tamamladıktan sonra kitap yazmaları artık doğal bir durum olarak karşılansa da, bir başkanın büyük bir medya şirketiyle görsel içerikler için anlaşma yapması daha önce örneğine rastlanan bir durum değil. Yeniden spot ışıklarının altına çıkmanın Obama ailesinin yolculuğunu nereye götüreceği zamanla anlaşılacak.

Netflix Obama çiftinin yabancısı olduğu bir platform değil. Eski ABD Başkanı, David Letterman’ın Netflix için hazırladığı “My Next Guest Needs No Introduction” isimli programın ilk konuğu olmuştu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER