Eğlence

Netflix’in yeni orijinal Türk dizisi Kübra’nın çekimleri başladı

netflix kübra

Netflix Kübra adını taşıyan yeni orijinal Türk dizisinin çekimlerine başladı. Başrolünü Çağatay Ulusoy’un üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Yağmur ve Durul Taylan oturuyor. Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan dizinin senaryosu Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı’nın imzasını taşıyor.

Yapımcılığını OGM Picture’ın üstlendiği dizide Çağatay Ulusoy’a önemli isimlerin bulunduğu bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor. Aslıhan Malbora, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Ahsen Eroğlu, Cihan Talay ve Aytek Şayan Kübra’da izleyicilerin karşısına çıkacak.

Netflix dizinin hikayesini şu şekilde özetliyor: “İstanbul’un arka sokaklarında yaşayan Gökhan, hayatının aşkıyla evlenmek için yaşamını yoluna koymaya çalışmaktadır. Gökhan’ın sıradan hayatı, parçası olduğu sanal arkadaşlık grubundan, Kübra isimli bir hesaptan gelmeye başlayan mesajlarla alt üst olur. Kübra, ona kimsenin bilmediği, beklenmedik olaylar hakkında birtakım bilgi ve uyarılar vermektedir. Bu mesajlaşma zamanla, Gökhan’ın seçilmiş kişi olduğuna inandığı bir yolculuğa dönüşür. Bu yolculukta Gökhan’ın destekçileri kadar düşmanları da olacaktır.”

Netflix Kübra dizisini ne zaman yayınlayacak?

Netflix Kübra dizisinin çekimlerine yeni başladığı için dizinin kısa vadede yayınlanması muhtemel görünmüyor. Çekimlerin ve post-prodüksiyon sürecinin tamamlanmasının ardından Netflix’ten yayın tarihi için açıklama gelecektir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER