Eğlence

Netflix’in House of Cards dizisinin son sezonu için yeni fragman – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix House of Cards dizisinin altıncı ve son sezonu için yeni bir fragman yayınladı. Söz konusu fragman Kevin Spacey tarafından canlandırılan Frank Underwood karakterinin ölümünü doğrularken, dizinin son sezonunda Robin Wright tarafından canlandırılan Claire Underwood karakterinin güce sahip olma ve hükmetme mücadelesinin anlatılacağını bir kez daha gösteriyor.

Frank Underwood karakterini canlandıran Kevin Spacey’nin diziden çıkarılması süreci ise oldukça fırtınalı bir şekilde gelişmişti. Hollywood’u sarsan cinsel taciz açıklamalarından birisi de Spacey için gelmiş ve oyuncu Anthony Rapp henüz 14 yaşındayken Spacey’in cinsel tacizine uğradığını belirtmişti. Rapp’in ardından Spacey’ye yönelik başka suçlamalar da gelince Netflix ünlü oyuncuyu hızla dizinin kadrosundan çıkarmıştı. Bu süreçte dizinin akıbetine karar verilmesi için yapım ve çekim çalışmaları da durdurulmuştu.

Sonunda diziye bir final sezonu çekmeye karar veren Netflix, hikayeyi Spacey’nin başrol partneri Robin Wright’ın canlandırdığı Claire Underwood karakterinin etrafında şekillendirmeyi seçmişti. Claire Underwood, dizinin beşinci sezonunda eşi Frank Underwood’un istifasının ardından başkanlık koltuğuna oturmuştu.

Altıncı sezon için yayınlanan fragmanda Claire Underwood’un hırsı öne çıkıyor. Eşinin mezarının başında konuşan Claire, Francis’e onun gibi uzakta bir mezarlığa gömülmeyeceğini söylüyor. Fragman Claire’in “Bana saygılarını sunmaya geldiklerinde sırada beklemeleri gerekecek” sözleri ve Frank Underwood’un mezar taşının görülmesiyle sona eriyor.

Netflix House of Cards dizisinin son sezon bölümlerini 2 Kasım’da yayınlayacak. Son sezon sekiz bölümden oluşacak.

İLGİLİ HABERLER