Eğlence

Netflix 2022’de en az 70 yeni film yayınlayacak

netflix

Netflix 2022’de, tıpkı geçtiğimiz yıl yaptığı gibi, her hafta en az bir yeni film yayınlayacak. Şirketin 2022 takviminde 70’ten fazla yeni film bulunuyor. Netflix’in paylaştığı video, bu filmlerden bazılarına kısa bir bakış atmayı sağlıyor.

3 dakika uzunluğundaki videoda göze çarpan ilk film, 2019 tarihli Knives Out’un (Bıçaklar Çekildi) devam filmi Knives Out 2 oluyor. Rian Johnson’un komedi ve gizemi buluşturan filmi büyük beğeni toplamıştı.

Enola Holmes 2, Jason Momoa’nın başrolünde olduğu Slumberland, Guillermo del Toro’nun yönettiği stop-motion Pinokyo filmi videoda dikkat çeken diğer filmler oluyor. Avengers: Endgame’in yönetmenleri Joe ve Anthony Russo’nun yeni filmi The Gray Man de videoda boy gösteriyor.

Netflix’te Judd Apatow, Noah Baumbach, Niki Caro, Sally El Hosaini, Louis Leterrier, Richard Linklater ve Tyler Perry’nin yönettiği filmler izleyicilerle buluşacak. Buna ek olarak, oyuncu Dev Patel’in ilk yönetmenlik denemesi de Netflix’te gösterilecek.

Netflix başrolünde Halle Berry’nin (The Mothership) ve Adam Sandler’ın (Spaceman) olduğu bilimkurgu filmlerini de bu yıl içinde yayınlayacak. 1996 yapımı Matilda’nın yeni uyarlaması da izleyicileri bekleyen filmler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER