Teknoloji

Motorola telefonlarını Corning’in camlarıyla koruyacak

motorola

Motorola, Barselona’da gerçekleştirilen 2024 Mobil Dünya Kongresi (MWC 2024) kapsamında önemli duyurular yaptı. Bu duyurulardan birisi de dayanıklı cam üreticisi Corning ile iş birliğine gidilmesi oldu. Söz konusu anlaşma çerçevesinde şirketin akıllı telefonlarının ekranları Corning’in Gorilla Glass camlarıyla korunacak.

Motorola’nın amiral gemisi ve orta segment telefonlarının büyük kısmında zaten Gorilla Glass kullanılıyor. Yine de, bu anlaşma ile giriş seviyesindeki Moto telefonların bile çizilmeye ve düşmelere karşı daha dayanıklı hâle geleceği ilan edilmiş oluyor.

Konuyla ilgili olarak Motorola’dan Müşteri Deneyimi Şefi Ruben Castano tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor: “Corning Gorilla Glass’ı tüm Moto serilerinde kullanarak, her tüketicinin bu son teknolojiyle birlikte gelen dayanıklılığa ve gönül rahatlığına erişmesini sağlayarak sektöre liderlik etmeyi hedefliyoruz.”

Motorola, MWC 2024’te Smart Connect özelliğini de duyurmuştu

Lenovo ve Motorola, MWC 2024’te Smart Connect adı verilen ve kullanıcıların görevleri bir cihazdan diğerine sorunsuz bir şekilde geçirmesine olanak tanıyan yeni bir cihazlar arası yönetim aracını da gözler önüne çıkardı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER