Teknoloji

Motorola Snapdragon 898 işlemcili telefonunun adını açıkladı

motorola edge plus

Motorola, Snapdragon 898 işlemcili ilk telefonlardan birini çıkaracak şirketler arasında sayılıyor. Bu akıllı telefonun çıkış tarihi konusunda bir işaret verilmese de, adı için beklenen açıklamanın gelmesi fazla zaman almadı.

Lenovo Çin ofisinin mobil iş birimi genel müdürü, akıllı telefonun Moto Edge X adıyla kullanıcıların karşısına çıkacağını belirtti. Bu telefonun sonsuz bir güce sahip olacağını dile getiren Lenovo yöneticisi, insanların yüksek beklentiler içinde olmasını olağan bir durum olarak niteledi.

Moto Edge X, Motorola’nın mevcut amiral gemisi telefonu Moto Edge S’in takipçisi olacak. Qualcomm Snapdragon 870 işlemcili bir telefona amiral gemisi demek kulağa pek mantıklı gelmese de, Motorola 2020’nin ilk yarısından bu yana gerçek bir amiral gemisi telefonu çıkarmış değil. Şirketin kritere uyan son telefonu Snapdragon 865 işlemcili Motorola Edge Plus olmuştu.

motorola moto edge x snapdragon 898Motorola Moto Edge X hakkında Snapdragon 898 dışında hiçbir şey bilinmiyor. Ancak resmi duyuru yaklaştıkça telefona dair yeni detaylar duymak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER