Teknoloji

Lenovo yöneticisi Motorola Razr 2022’nin tasarımını gösterdi

motorola razr 2022

Motorola’nın Razr 3 ve Motorola Razr 2022 adıyla anılan yeni katlanabilir telefonuyla ilgili haberler bir süredir etrafta dolaşıyor. Akıllı telefonu “kanlı canlı” şekilde görmek sonunda mümkün oldu. Lenovo Mobile Çin Genel Müdürü Chen Jin, katlanabilir telefonu katıldığı bir etkinlikte kısa süreliğine de olsa gösterdi.

Telefon Chen Jin’in elindeyken çekilen fotoğraflardan birine yakından bakıldığında akıllı telefonun köşelerinin biraz daha yuvarlatılmış olduğu görülüyor. Ekranın alt kısmında “çene” olarak tabir edilen bölümün de diğer iki Razr telefonuna kıyasla daha küçük olması dikkat çekiyor.

Weibo’da paylaşılan bir ürün videosunda ise telefonun silüetini görmek mümkün oluyor. Daha büyük dış ekran, yeni ikili kamera modülü ve yenilenen menteşe gibi önemli tasarım unsurları da videoda göze çarpıyor.

Son sızıntılara göre, Motorola Razr 2022 6.7 inç P-OLED katlanabilir ekranla gelecek. Yeni menteşe mekanizmasına sahip bu ekranın yenileme hızı 120 Hz olacak. Dış ekranın büyüklüğünün 3 inçe çıkması, kamera modülünde ise 50 megapiksel ana kameraya 13 megapiksel ultra geniş açılı kameranın eşlik etmesi bekleniyor.

Motorola Razr 2022 Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciyle gelecek. Bu işlemciye eşlik edecek RAM seçenekleri 12 GB’ye, dahili depolama alanı seçenekleri ise 512 GB’ye kadar uzanacak. Akıllı telefonun Avrupa fiyatının 1149 avro olması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER