Teknoloji

Motorola Moto Z4 henüz duyurulmadan Amazon’da satıldı

motorola moto z4

Motorola Moto Z4 henüz resmen duyurulmuş değil. Ancak bir kişi şimdiden telefonun ön incelemesini yapmış, ilk izlenimlerini ve cihazın özelliklerini paylaşmış durumda. Telefon için Amazon’da ön sipariş veren JETFIRE007 rumuzlu YouTube ve Reddit kullanıcısı, siparişinden sadece iki gün sonra telefonun kendisine teslim edildiğini belirtti.

Bu hatalı teslimatın ardından Moto Z4’ün Amazon’daki satış sayfası kaldırıldı. JETFIRE007’nin paylaştığı teknik özellikler, sızıntılarda görülenlerle örtüşüyor. 6.4 inç büyüklüğündeki Full HD+ çözünürlüklü OLED ekranı, Gorilla Glass 3 cam koruyor. Bu ekranın içinde bir de parmak izi okuyucusu bulunuyor.

Akıllı telefonun arkasında 48 megapiksel çözünürlüklü bir kamera yer alıyor. Motorola’nın Quad Pixel sistemi, yüksek kaliteli 12 megapiksel çözünürlüklü fotoğraflar çekmeyi sağlıyor. Telefonun önündeki su damlası şeklindeki çentik ise 25 megapiksellik kameraya ev sahipliği yapıyor. Bu kamerada grup selfie desteği bulunuyor. MicroSD kart yuvası, USB-C girişi ve kulaklık jakı da Moto Z4’ün bileşenleri arasında yer alıyor.

Moto Z4’ün kalbinde sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 675 işlemci bulunuyor. Adreno 608 grafik işlemcisi, 15W hızlı şarj destekli 3600 mAh pil ve 128 GB dahili depolama alanı da telefonun özellikleri arasında yer alıyor. Moto Z4’ün kutusundan 360 derecelik kamera Moto Mod’uyla çıkacağı belirtiliyor. Akıllı telefonun 5G Moto Mod’u destekleme ihtimali de oldukça yüksek görünüyor.

Motorola Moto Z4, gerçekten piyasaya sürüldüğünde eller serbest Alexa desteğini opsiyonel olarak sunacak. Akıllı telefonun ABD’de 500 dolar karşılığında satılacağı belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER