Teknoloji

Motorola Moto Z4’te kulaklık jakından vazgeçmeyecek

motorola moto z4

Motorola Moto Z4 ile ilgili sızıntılara yenileri eklenmeye devam ediyor. Bu sızıntıların en yenisi, telefonun tasarımına ve özelliklerine ilişkin önemli işaretler verirken; ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılması da sızıntının güvenilirliğini biraz daha artırıyor.

Evan Blass tarafından paylaşılan yeni bilgiler, daha önce ortaya çıkan özelliklerle ve sızan küçük bir resimle örtüşüyor. Sızıntıda su damlası şeklindeki çentiğe yerleştirilmiş ön kamera, tek lensli arka kamera ve kulaklık jakının varlığı göze çarpıyor. Belirgin bir parmak izi sensörünün olmaması ise sızıntıda dikkat çeken bir diğer nokta oluyor. Telefonun tasarımı, Moto Mods desteğinin süreceğini de gösteriyor.

91Mobiles tarafından yayınlanan bir haberde, Moto Z4’ün ekrana entegre bir parmak izi tarayıcısıyla geleceği iddia ediliyor. Arka kameranın ise 48 megapiksel çözünürlüğe sahip olacağı ve Motorola’nın Quad Pixel teknolojisiyle daha yüksek kalitede 12 megapiksellik fotoğraflar çekebileceği ve Google Pixel’in “Gece Görüşü” özelliğine benzer bir özellik taşıyabileceği söyleniyor. 25 megapiksellik ön kameranın ise Grup Selfie moduna sahip olacağı belirtiliyor. Qualcomm Snapdragon 675 ve 3600 mAh kapasiteli pil, telefonun diğer özellikleri arasında sayılıyor.

Motorola Moto Z4, Samsung Galaxy S10 gibi amiral gemileriyle mücadele edecek bir telefon olmayacak. Orta ve üst sınıf arasındaki bölgeyi hedeflemesi öngörülen Moto Z4’ün rekabetin giderek kızıştığı bu kategoride nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor.

İLGİLİ HABERLER